Den här bloggen har redan funnits länge…men bara som en idé i våra huvuden och i dokument och samtal! Därför är vi nu så oerhört glada över att slå upp dörrarna och hälsa er välkomna till Davids Hjärta-bloggen! En blogg som vi hoppas ska inspirera och bli en lättanvänd  resurs för er, både som församlingar och individer, som team och som enskilda musik- och lovsångsledare.

Bloggen ersätter från och med nu Tidningen Lovsång , den tidning som länge varit en del av lovsångsresursen Davids Hjärta. Det innebär att vi kommer göra flera års reportage, artiklar, undervisning, inspiration mm. tillgängligt för er igen, i ett nytt, modernt och lättillgängligt format. Genom bloggen kan både ni och andra kan ta del av den guldgruva som Tidningen Lovsång har varit samtidigt som ni får del av nytt material  löpande under året. Vi kan nu snabbare och enklare rapportera om aktuella ämnen, ge praktiska tips och råd, reflektera över vår tid, och dela med oss av det som vi möter när vi blickar ut över lovsången underbara värld!

Se bloggen som ett slags arkiv där ni kan söka bakåt efter artiklar ni läst och vill läsa igen, denna gång kanske dela med någon annan för att starta ett viktigt samtal?
Se den även som en plats att inspireras på genom det material som finns tillgängligt här.
Framförallt hoppas vi att den blir en resurs i ert arbete med lovsång och musik i era lokala sammanhang!

Vi kommer successivt att fylla på med innehåll från tidigare nummer av Tidningen Lovsång under kommande veckor. Tidningen finns fortfarande att ladda ner som pdf här: www.davidmedia.se.
Har ni idéer och önskemål på saker ni vill att vi skriver om i Davids Hjärta så hör av er till oss på info@davidmedia.se. Märk mejlet Bloggidé.

Nu återstår bara att önska er god läsning!

Vi på David Media